Cere Ofertă

Food

De la produs la plating și până la prezentări de-a dreptul nebunești, designul alimentar a fost întotdeauna cea mai mare pasiune a noastră. Echipa noastră concepe fiecare meniu, design și desfășurare a evenimentului, asigurându-se astfel că toate evenimentele noastre sunt personalizate pentru clienții noștri, potrivindu-se cu fiecare nevoie și vis.

Plated

Perfect pentru evenimente private, acest tip de servire aduce in fața ta cele mai spectaculoase farfurii.

Food Stations

Bufetele noastre sunt gândite astfel încăt să satisfacă diferite gusturi, urmând o temă comună în funcție de evenimente: aceeași culoare, același tip de ingrediente sau o tematică anume.

Pass Around

Aromele perfecte se așază într-un “Perfect Bite”, care se montează pe un platou ce se va plimba discret printre invitați. Îți poți imagina ceva mai elegant?

Live cooking

Zumzetul și energia unei vizite la un festival de streetfood, alături de un show culinar de neuitat.

Live Pavlova

Dacă încă nu ai văzut un show de live-Pavlova făcut de bucătarii noștri, sperăm să ai ocazia foarte curând. O facem de peste 15 ani și de fiecare dată se transformă într-o experiență de neratat.

Lunch Box

Serviciul de catering potrivit pentru pauza de prânz dintr-un teambuilding sau o conferință, cu preparate gustoase si porționate ideal.

Drinks

Echipa noastră selectează cu grijă cele mai colorate și cu personalitate băuturi pentru a complimenta fiecare ingredient din meniul ales.