Search ico
 Facebook  Instagram

Locațiile Flavours

 • “Stradale, Stradale Carnivale, Willbrook Platinum Business & Convention Center, …”

  Flavours Food Design activează în trei domenii de business interconectate și anume: catering de eveniment,operator de restaurant și operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

 • Stradale

  Stradale Oregon

  The Lunch Society primeste noi “adepti” foodie, in Oregon Park din Pipera.

  Stradale Oregon inseamna live cooking, fresh ingredients si o atentie importanta acordata micului dejun sanatos si cafelei.

  Poti vedea meniul zilnic aici: stradale-lunch.ro

 • Stradale

  Stradale

  Aflat în Bucharest Business Park, Stradale este un nou proiect de restaurant, axat pe “street food” și “live cooking”, adresat clienților din clădirile de birouri. Stradale are în premieră în România, un Robata Grill și un cuptor Tandoor, unde se concentrează zona de live cooking din timpul prânzului.

  Aici oferim și soluția unui breakfast sănătos și rapid prin sucuri proaspete, salate sau sandwich-uri făcute din pâinea naan, dar și cafeaua casei dintr-un blend premium. Locația are 600mp și gestionează până la 1000 de clienți zilnic.

  Meniul zilnic poate fi accesat la: www.flavours.ro/stradale

 • Stradale Carnivale

  Stradale Carnivale

  Stradale Carnivale este locația dedicată exclusiv școlii Americane din București și comunității acesteia. Locația oferă clienților săi opțiunea unei diete sănătoase, echilibrate, precum și un serviciu adecvat pentru mesele servite de copii în școală (mic dejun, snack sau prânz).

 • Willbrook Platinum Business & Convention Center

  Willbrook Platinum Business & Convention Center

  La Willbrook Platinum Business and Convention Center, bucătarii noștri creează meniul profitând de produsele de sezon pentru a oferi mâncare proaspătă, tradițională, îmbunătățită de cele mai bune ingrediente din afară.