Search ico
 Facebook  Instagram
Flavours Noutati

Chef Foa si Flavours lansează “Stradale Carnivale”, în cooperare cu American International School of Bucharest

chef-foa-stradale-carnivale_AISB_exp

Începând din luna august 2015, Chef Foa și echipa Flavours vor deschide în premieră un nou Food Court în cadrul Școlii Americane Internaționale din București (AISB).

Ca urmare a câștigării licitației organizate de Școala Americană, Flavours a fost desemnat câștigător ca operator pentru toate serviciile de catering din cadrul comunității AISB.
Dorința școlii a fost să ofere clienților săi opțiunea unei diete sănătoase, echilibrate, precum și un serviciu adecvat pentru mesele servite de copii în școală (mic dejun, snack sau prânz).

“Nu este vorba doar de a mânca ceva repede la lunch, ci de felul în care mâncarea este preparată, de calitatea ingredientelor folosite și de modul în care formăm deprinderile culinare. Ne dorim să transmitem – zilnic – obiceiuri sănătoase, prin direcționarea spre alternative echilibrate din punct de vedere nutrițional și prin deschiderea către noi gusturi. Pornind de la aceste principii, am adaptat conceptul “Stradale” și am creat “Stradale Carnivale”, mai atractiv pentru un public tânăr – dinamic și flexibil ca design, sănătos ca și abordare, savuros ca și gust”, a exprimat Chef Foa, Executiv Chef, Flavours Food Design.

Conceptul va fi amenajat în jurul temei “Carnivale”, într-un spațiu versatil, oferind elevilor informații nutriționale prin impactul vizual al design-ului.